уторак, 11. новембар 2014.

Hello,hello! :)

Ja sam Aleksandra i obožavam šminkanje.
Posle dugo vremena,konačno MY makeup blog. Potrudiću se da blog redovno održavam,i izbacujem nove postove koliko je to moguće.
Za početak,blog će prvenstveno biti namenjen šminkanju i tehnikama istog,kako da se našminkate za školu,diskoteku,za neke Vama važne prilike. Naravno,biće reči konkretno o šminkanju koje ja radim,tj moji radovi će biti česti postovi ovde.
Takođe,potrudiću se uvek da objasnim kako da postignete neke efekte na Vašem licu,da pronađete stil  i način šminkanja koji je Vama najlakši,i šminku sa kojom se najbolje osećate. Uvek ću napomenuti sa kojim priborom radim,i šta je sve potrebno za neki look.
A sada,ovo je "šminkanje" na koje sam veoma ponosna. Primer šta moja "dokolica" uradi od čoveka,naravno devojka koja mi je bila model,je moja drugarica,i prelepa je,ali je takođe bila prezadovoljna sa toplim tonovima "smokey eye" šminke kao i "pin up" šminke. Stvaranje ova dva looka je trajalo oko sat i po i bilo je naporno. Prvenstveno zbog modela,koji je odbijao da pozira(haha).
Za ovaj look sam koristila SEPHORA paletu,eyeleiner revlon,max factor prilagodljivi puder i bronzer,nyx tečni puder(04),maxfactor maskara(plava),podlogu za šminku(nisam sigurna tačno koja,ali poslužiće vam bilo koja,moja ima i efekat "ubijanja" suvišnog sjaja i efekat matiranja lica. I to bi bilo to,nadam se da vam se prvi post svideo,i nadam se da ćete pratiti i naredne postove. Uživajte. I naravno ne zaboravite da zakažete svoju šminku,broj imate na mom facebook profilu: Make Up My.

 P.S. Našla sam slike nekih proizvoda koje sam koristila,pa ću i njih takođe postaviti,skrolujte skroz do dole da biste ih videli :)










Нема коментара:

Постави коментар